Profesionalna filozofija

 

Izuzetno volim svoj posao nastavnika i zbog toga sam veoma posvećena tom radu kao i svojim učenicima. Stalo mi je da im na što zanimljiviji i inovativniji način prenesem što više znanja. Pored učenja iz oblasti snimanja i dizajna zvuka, trudim se da im pružim i znanja iz opšte kulture praveći paralele sa aktuelnim gradivom. Kako se ova oblast najviše svodi na praktičnan rad, samim tim on je jako kreativan. Dopada mi se što se audio tehnologija konstantno razvija pa samim tim često moram pratiti nova dostignuća. Svoja znanja i veštine koje posedujem stekavši ih baveći se istraživanjem, neformalnom edukacijom i menadžmentom, primenjujem u nastavi i time činim predavanja i učenje mnogo zanimljivijim i jednostavnijim. Kroz razna stručna usavršavanja naučila sam puno i o korišćenju IKT-a u nastavi što mi se veoma dopalo pa ih i sama primenjujem jer to moju nastavu čini naprednijom i dostupnijom učenicima novih generacija.

Moj glavni cilj je da učenike zainteresujem za muzičku produkciju i približim im taj posao kako bi i oni sutra bili dobri i uspešni i radili posao koji vole.

Srećna sam kada vidim da moji učenici vole da rade i da se razvijaju na ovom polju, a upravo to mi daje podsticaj da svakodnevno unapređujem svoj rad i da pronalazim i primenjujem nove tehnike i metode u nastavi u cilju postizanja što kvalitetnijeg i efikasnijeg načina za prenošenje znanja.